Palvelut

some

Sosiaalisen median palvelut

Sosiaalisen median markkinointi on nykyisin välttämätön osa yrityksen markkinointia. Me emme käsittele somea vain erillisenä kanavana, vaan suunnittelemme ja toteutamme digitaalisen markkinoinnin palvelumme kokonaisuutena.

Strateginen suunnittelumme pohjautuu pitkään kokemukseen digimarkkinoinnin kanavista sekä ymmärrykseen siitä, miten kanavat linkittyvät yrityksen toimintoihin jatkuvasti muuttuvassa digimaailmassa.

Me autamme yritystäsi löytämään tehokkaimmat sosiaalisen median kanavat, selvitämme kohdeyleisösi ja millä keinoin saavutat heidät parhaiten. Tarvittaessa ylläpidämme kaikki yrityksesi sosiaalisen median kanavat.

Tehokkaat ja modernit kotisivut

Yrityksen kotisivut ovat usein ensimmäinen kontakti yrityksen ja asiakkaan välillä. Huolellisesti tehdyt, näyttävät ja hyvin toimivat sivut herättävät luottamusta ja auttavat asiakasta perehtymään yrityksen tuotteisiin ja palveluihin tarkemmin.

Me toteutamme laadukkaita ja näyttäviä kotisivuja, joiden käytettävyys on ensiluokkaista. Selkeiltä ja helppokäyttöisiltä kotisivuilta löytyy nopeasti käyttäjää kiinnostava tieto.

Rakennamme kaikki sivustomme mobiiliystävällisiksi, mikä tarkoittaa sitä, että sivustot mukautuvat aina käytettävälle päälaitteelle oikein ja selkeästi. Käytämme parasta avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmää nimeltä WordPress. Järjestelmä mahdollistaa asiakkaillemme mahdollisuuden hallita kotisivujen sisältöä päätelaitteesta riippumatta.

verkkosivut

Viimeisimpiä asiakastöitämme..

ks_sivut

Kunnon Startti Oy on Sastamalassa Vammalan torin laidalla toimiva kuntosali-, fysioterapia-, ryhmä- ja terveysliikuntapalveluja tarjoava yritys. Myös terveyskuntotestit (mm. UKK), ravinto-ohjaus, painonhallinta- ja Terve urheilija -palvelut kuuluvat yrityksen palveluvalikoimaan.

Asiakkaamme verkkosivut saivat uuden ilmeen ja rakenteen. Uudistetut sivut näkyvät nyt myös erilaisilla mobiililaitteilla oikein ja palvelevat yrityksen laajaa asiakaskuntaa. Verkkosivut on toteutettu WordPress alustalle, jolloin asiakas pääsee helposti itse päivittämään kaikkea verkkosisältöä.


ohjelmistoyrityskartoitus

Software Industry Survey eli Ohjelmistoyrityskartoitus on tutkimus, joka kartoittaa suomalaisten ohjelmistoyritysten nykytilaa, haasteita ja mahdollisuuksia. Kartoituksen vaihtuvat teemat tarjoavat ajankohtaista tietoa koko ohjelmistoalan tilasta suomessa.

WordPress alustalle tehdyt sivut saivat uuden ilmeen ja rakenteen. Sivuston päivitys ja jatkokehitys onnistuu jatkossa helposti ja yksinkertaisesti.

Kaakelitukku Turku/Sosiaalisen median konsultointi ja strategia

Kaakelitukku Turku tarjoaa laajan valikoiman laattoja jokaiseen tarpeeseen. Tämän lisäksi saat tukusta kaikki märkätilarakentamisen tarvikkeet ja rakentamisen oheistuotteet.

Teimme asiakkaallemme kokonaisvaltaisen suunnitelman yrityksen somekanavien tehokkuuden lisäämiseksi. Suunnitelma sisälsi somen kautta tavoiteltavat kohderyhmät, konkreettiset mitattavat tavoitteet, mittarien määrittelyn sekä suunnitelman somekanavien ylläpidosta. Suunnitelma ohjaa toimintaa ja auttaa yritystä tekemään somea järjestelmällisesti, jotta asetettuihin tavoitteisiin päästään.